maanantai 15. syyskuuta 2014

Retkiremmi Rondanessa 2014 - fiilisvideo

Retkiremmi teki reissun Norjan Rondaneen tänä vuonna, ja matka oli erittäin onnistunut. Tänä vuonna mentiin kevyemmillä repuilla, ja majoituttiin Norjan turistiyhdistyksen (DNT) tunturiasemille. Alla on reissusta koostettu fiilisvideo näin alkuun. Myöhemmin seuraa lisää videota, kuvia ja kertomusta.

Moments in Rondane from Rob Orthen on Vimeo.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

No nyt on kyllä ihan mahottoman hienot maisemat!

RETKIREMMI: kirjoitti...

Moikka Minna,
kiitos, kyllä oli komeat maisemat. Tarkempaa juttua tulossa ennen joulua kunhan ehditään ;)
T. Roope

Ramin kirjoitti...

Kadehtien hattuani nostelen teille ja teijän reissuille! Mahtavat tarinat, kuvat ja videot! :) Joskus ehkä itsekkin vielä moiset koen, mutta kunnes se päivä koittaa, niin lueskelen teijän tarinoita ihan vaan täällä Espoossa! :D

RETKIREMMI: kirjoitti...

Terve Ramin, kiitos palautteesta ;) Ei muuta kun valitset kohteen, teet suunnitelman ja lähdet itse kokemaan. Niin mekin aikoinaan teimme... useita vuosia sitten. Kertomukset ovat kivoja fiilistelyyn, mutta oikeaa reissua ei korvaa mikään!

Ramin kirjoitti...

Joo, kesällä olis suunitelmis lähtee Hetta-Pallakseen ja jos porukkaa saisin kasaan, niin 2016 kesällä Abiskoon. Mutta sen näkee sitten! :) Kiitos chemppauksesta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa kuvaa matkan varrelta! Millaisella kalustolla videot on kuvattu?

RETKIREMMI: kirjoitti...

Fiilis-videon pätkät on kuvattu Nikon D810, jossa oli kiinni 24-70mm f/2.8G. Pääasiassa täyden kennon kuvauskoossa, välillä croppimoodissa (DX), joka antoi hieman lisää telepäätä. Välillä käytössä vari-ND, jotta syväterävyys pysyi toivottuna. Kuvaus joko staattiselta pieneltä fotojalustalta tai käsivaralta.