tiistai 1. syyskuuta 2009

Stora Sjöfallet sekä Sarek tarjosivat upean vaelluksen - nyt kertomusta kohden

Stora Sjöfallet ja Sarek tarjosivat Retkiremmille ikimuistoisen vaelluksen Ruotsin Lapin sydämessä. Vaellus toteutettiin pääosin suunnitelman mukaan, vaikka Akka -tunturi jäikin tällä kertaa huiputtamatta äkillisen säämuutoksen vuoksi. Retkiremmin tehoyksikkö huiputti kuitenkin miehekkään Nijak -tunturin, joten maisemista ei ollut pulaa. Olemme aloittaneet vaelluskertomuksen työstämisen ja pyrimme saamaan sen julkaistuksi alkusyksyn aikana. Mainittakoon myös, että materiaalista ei luulisi olevan puutetta, sillä reissulla oli mukana vaivaiset 6 kameraa, josta yhtä käytettiin sanelukoneena... :)

Luvassa on jälleen informatiivinen vaelluskertomus rikkaan kuvasadon siivittämänä, mutta sitä odotellessa muutama otos vaellukselta tunnelman virittämiseksi:

Kuva 1: Tume keittelee lounasta Padjelanta -ledenillä, Kuva 2: Ensimmäinen leiri Akan rinteillä

Akka -tunturi Nijakilta kuvattuna

Ilta-auringon viimeinen kajaste

Pääset tarkastelemaan kuvia suuremmassa koossa napsauttamalla niitä hiirellä. Jos kuvagalleriassa olevan kuvan oikeassa laidassa oleva suurennuslasin symboli ei ole harmaa, pääset tarkastelemaan kuvaa vieläkin suurempana napsauttamalla symbolia hiirellä.

Retkiremmin puolesta,
Roope

Ei kommentteja: